Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 20 juli 2010

Winkelkat

Mevrouw Katblad moest even de stad in en had toevallig de camera bij zich. Dat was maar goed ook, want erg veel vertier was er niet in de Katbladbuurt, en zo kun je nog eens wat anders laten zien dan het alledaagse.
Niet dat de haarfabrieken hier in hartje stad zich anders gedragen dan de onze. Nee, want is was warm en dan moet je vooral niet te veel bewegen, heh?
Hier ziet u nu een typische winkelkat. Blijft rustig doorpitten terwijl er alsmaar mensen langs de etalage lopen en zelfs soms even tegen het glas tikken.









Nee, wij weten niet of deze haarfabriek wel eens buiten komt. Dat is verder ook niet belangrijk, want hij/zij ziet er ontzettend tevreden uit!

4 opmerkingen:

marian zei

Leuke foto!

Hans zei

Moet je ook eens bij Sams hengelsporthuis kijken! In de Korevaarstraat.

Mevrouw Katblad zei

Gaan we binnenkort doen!

Maarten zei

En bij de boekhandel Atleest, die hebben maar liefst 3 katten in de winkel rondwandelen!