Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 6 juli 2010

Sitemeter teruggezet

Wij geloofden niet dat wij op sommige dagen maar ongeveer 5 lezers kregen en hebben daarom onze oude bezoekersteller teruggezet. Zie bovenaan linkerkolom. De andere (zie wat meer naar onderen in linkerkolom) hebben we laten staan om te kunnen zien welke bezoekers deze niet telde. Nu blijkt dat veel mensen via onze oude site naar de nieuwe doorklikken, en die werden niet meegeteld. Ook onze buitenlandse gasten werden niet geregistreerd!
De oude meter (sitemeter) telde vanochtend reeds 22 gasten, de nieuwe vond 2 wel een leuk aantal. In elk geval naderen we thans de 40.000 (maar in werkelijkheid zijn we daar dus allang overheen) en dat is een verheugend feit. De redactie (die eerst dacht dat het LKB op zijn gat lag), gaat dus weer met goede en frisse moed verder! Wij maken tenslotte dit blad niet voor de kat zijn eh....., heh? Daarom, en het is maar dat u het weet.
Met de vriendelijke groeten van mevrouw Katblad, mevrouw Katja, de hoofdredacteur, fotograaf en het gajes (de haarfabrieken van de redactie).

4 opmerkingen:

Tijl zei

Daarnaast zijn er vast ook mensen die zoals ik via de RSS feed het katblad lezen, die zie je ook niet terug in de sitemeter.

Mevrouw Katblad zei

Dank je wel voor deze info Tijl, we worden weer helemaal blij.... Ook erg plezierig nu te zien dat we onze Belgen niet ergens onderweg zijn verloren!

Hannah zei

hallo mevrouw Katblad, ja en zelfs in Nieuw Zeeland lezen we het LKB! We zijn weer terug hier in een erg winters Wellington. Maxi heeft het goed overleefd om hier op het huis te passen en de goede zorgen van onze buurvrouw te genieten! Het was erg leuk je te ontmoeten in Leiden! groeten aan al de furry purry-s ! Hannah

Mevrouw Katblad zei

Fijn dat u weer veilig thuis bent gekomen, mevrouw Hannah! En we waren erg vereerd u te mogen ontvangen.