Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 20 juli 2010

Kort nieuws

Wij komen poes Vlinder (lokatie Kruidentuin) niet zo vaak tegen, maar kort geleden zagen wij haar zowaar de Poort van de Hoftuin uit komen. Wij weten niet wat zij daar uitgespookt heeft.

De jonge kater die op bezoek kwam bij Bohr (zie een vorig bericht), is nog steeds niet vertrokken en dreigt te willen gaan samenwonen met Bohr. Juffrouw Bohr echter voelt daar helemaal niets voor en raakt zelfs af en toe in paniek bij het idee alleen al. Er heeft zich overigens nog geen mens gemeld die de kater kent, en er hangen ook (nog) geen briefjes met "vermist" in de Katbladbuurt. Hebben wij hier misschien te maken met een gedumpte vakantiekat? De mensen van Bohr overwegen nu het katertje naar het asiel te brengen.....

4 opmerkingen:

marian zei

Heeft hij de weg naar de redactie al ontdekt?

Mevrouw Katblad zei

Nee, hij is te verliefd op Bohr (of op haar brokjes).....

ina zei

Ik hoorde gisterenavond een erbarmelijk gemauw en ik zag een kleine cyper op het dakje achter het huis van blafbeest Luna zitten.
Misschien is het inderdad goed om met het beestje naar het asiel te gaan, daar kunnen ze in elk geval kijken of hij een chip heeft.

Hans zei

Lijkt mij ook het beste. Het zou me niks verbazen dat dit schatje gedumpt is. Vakantie en sproeien. . . .