Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 8 juli 2010

40.000ste!

Vanochtend hadden wij onze 40.000ste bezoeker! Het was deze keer zowaar iemand uit Leiden, namelijk mens Ina (van Iwan, Bonya, Lotje, Caja en Igor), dus ook nog uit de Katbladbuurt! Nou, feest vandaag dus! Ja, dat komt wel goed...... Gefeliciteerd Ina! (Of zat er iemand anders achter de computer???)
Met de complimenten van
Mevrouw Katblad (die ook natuurlijk zichzelf feliciteert....)

4 opmerkingen:

ina zei

Wat leuk!
Ik zat zelf achter de computer, ik let alleen nooit op de teller. Dus het is goed dat u die in de gaten hield, mevrouw Katblad.

Wilma zei

Van harte gemiauwiciteerd Ina!
En natuurlijk ook mevrouw Katblad bij het behalen van weer een mijlpaal.

Annemieke zei

Gefeliciteerd mevrouw Katblad! Wat een mijlpaal! En gefeliciteerd Ina! (ik was er weer eens niet...anders was ik natuurlijk de 40 000e geweest ;))

Hannah zei

gefeliciteerd allemaal. ja ja we blijven lezen! groeten! Hannah in nieuw Zeeland, en natuurlijk Maxi zend groeten aan al haar poezen vrienden en vriendinnen!!!!!